Per poder ofertar qualsevol peça, el mes idoni es poder veure una peça en el seu estat original i una mostra del tipus d’acabat que es requereixi. Com que no sempre es disposa de mostres polides, necessitem tota la informació de què disposin respecte a les necessitats de cada peça, així com: 

  • Material de la peça 
  • Conformat de la peça 
  • Àrees a polir 
  • Quantitat de cada lot 
  • Finalitat de la peça 
  • Acabat final (exemple: setinat, brillantor, esmerilat, etc). 
Perquè puguem donar-li un servei ajustat, personalitzat i immediat poden enviar un correu amb aquestes dades a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible.

Uneix-te a la nostra llista de correu

Contacto

Pulidos Torres S.L. 
Carrer Cementiri Nou 11-B,  08181 Sentment
Tel. 93-715-17-06_Fax. 93-715-16-81
Email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Localizanos

ProveÏdors

Ens complau prestar els nostres serveis a Pulidos Torres SL  per comptar amb la qualitat, servei i responsabilitat que ens dona.

Cliente Anònim Pulidos Torres S.L.

Pulidos Torres SL; va prestar els seus serveis de manera ràpida, eficient, professional i molt satisfactòria, alhora que l'equip i personal compta amb excel · lent professionalitat en el camp.

Anna Pulidos Torres S.L.)

Aquesta empresa s'ha caracteritzat per ser excel · lents en el seu servei, bons preus de mercat i atenció personalitzada.

Scroll to Top